Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Member
Posts: 1
Registered: ‎01-02-2015
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

Me too!!

Member
Posts: 8
Registered: ‎01-13-2013
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

But anyone has an official info?. Why can't we have an official info? Smiley Sad
Member
Posts: 372
Registered: ‎11-16-2013
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002


DigitalClarity10 wrote:

Well guys, I think Sony finally pulled the plug on the KZ2 & KZ3 servers. They did it quietly and without warning, so don't expect any kind of an update on the server status. It wasn't making them any money; they want us to go out and buy a PS4 and spend money on Playstation Plus.


That does make sense. Maybe they are pulling the plug. However people can't play other games either. 

 

Too bad there's nothing worth playing on the PS4 until Planetside 2 comes out or Battlefield Hardline. Smiley Sad I'm bored.

Member
Posts: 372
Registered: ‎11-16-2013
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

[ Edited ]

ZapZawie wrote:
But anyone has an official info?. Why can't we have an official info? Smiley Sad

Anything on Guerrilla's twitter (usually active) feed? ...................NopeSmiley Indifferent

Member
Posts: 6
Registered: ‎01-05-2015
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

I can enter and register to KZ3 page, and see my profile and everything. But the online gaming is down for me, i don't thing that 'em had pull out the servers... something more is going on.

Member
Posts: 6
Registered: ‎12-31-2014
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

this is bs. can't you guys tel use ones that can't get on anyyhong? why can some people but not all. we all want to play already.
Member
Posts: 13
Registered: ‎05-16-2014
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

We should just give up on Killzone, we're not getting any help from GG or Sony so we should just move on. I'm pretty sure if we were on Microsoft and this happened we would have gotten some info and help. This was my unwind game after a long week of work and I got a few minutes in before work-_- I'm going to try one more time to call Sony and hopefully I get someone who has a clue.
Member
Posts: 3
Registered: ‎01-05-2015
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

FYI: After being asked, they finally responded on Twitter saying they are looking into it. 
That is all they've said, but it offers some clues that should quell fear about server plugs being pulled, etc. 

https://twitter.com/killzone/status/552117085758038017

Screen Shot 2015-01-05 at 10.02.07 AM.png

Member
Posts: 79
Registered: ‎04-20-2010
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

Steven ter Heide of GG also retweeted and stated that the servers are up, and that they do not see anything strange. He wanted to know where I was located so I told him RI.

 

If everyone would please post their state and country of origin here, I will give this information to Steve. This might help them to narrow down the problem.

 

 

Member
Posts: 13
Registered: ‎05-16-2014
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

I'm in Brooklyn, New York and my game has been down since 12/25/14. And now some of my boys and clans mates are having this problem. I'm on right now playing bots, but I need to play a real game against real people before and after work.