Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Member
Posts: 2
Registered: ‎03-26-2010
1

Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

Can anyone help?

I can't get on the multiplayer side of things as every time it tries to connect it says, 'A network related error has occurred. Network request timed out. Please check network connection Error code: 10002'

I've been playing Borderlands and Battlefield 2 online with no probs and connect to PSN too.

Please help.....

Member
Posts: 662
Registered: ‎02-03-2009
1

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

I hope you get this before some tool slags you off for it but the multiplayer finished some time ago and all you can play now is offline bots games Smiley Wink hope that helps
 photo Gearhead27-1.jpg
Member
Posts: 2
Registered: ‎03-26-2010
1

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

Aha! Thanks for the update buddy! I've been working alot so didn't play for awhile...explains everything.

Member
Posts: 662
Registered: ‎02-03-2009
1

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

i know what ya mean Smiley Very Happy when the beta came out i went and paid for Playstation+... little did i know GG had sent me a key without me even asking how gutted was i Smiley Sad ... didnt check my e-mail for weeks due to work
 photo Gearhead27-1.jpg
Member
Posts: 3,196
Registered: ‎08-25-2010
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

honestly im sick of seeing these threads. dont anyone look around these days?


the beta ended over a month ago and we keep seeing these threads being made by people who also barely use the site


"sorry i dont speak English well but i would like to play the killzone 3 beta but it says error. can someone help me because i really want to play beta"


seriously im tired of seeing these waste of space threads

Member
Posts: 2,418
Registered: ‎05-14-2010
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

^ lol 9 he only got 2 post he probably doesn't know how to use a forum, cut him some slack will ya.

Member
Posts: 3,196
Registered: ‎08-25-2010
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

[ Edited ]

 


X-SAMZ-X wrote:

^ lol 9 he only got 2 post he probably doesn't know how to use a forum, cut him some slack will ya.


 

 

they always have 1 or 2 posts. thats why i'm annoyed. they dont use the site and didnt play the beta enough to even realise it over or check the web to see if it is. but they want to post on here asking the same exact question and then you never see them again


thats my only problem. i know the guy didnt pay attention and  put it together for himself. "hmmm, the beta start in november and now it January. why cant i get online?" maybe because its over!  I'm sorry but the same story get repetitive

 

I'm also half asleep right now lol 

 

 

Member
Posts: 5
Registered: ‎06-28-2010
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

I wish I could just play with people in KZ3 inseat of bots  lol

Member
Posts: 191
Registered: ‎04-12-2009
0

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

go to 

WHO WANTS A SPLITSCREEN IN BOTZONE??

please its a important tread

Member
Posts: 7
Registered: ‎03-03-2009
1

Re: Killzone 3 Multiplayer Error Code 10002

Thats Bull because im playin right now....online