Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
Svar
Highlighted
Member
Meldinger: 57
Registrert: ‎03-02-2009
0

Morituri Te Salutant søker norske utfordrere!

Vi er en norsk klan som har full fokus på Killzone 2 og ønsker å kjøre challenges mot andre norsk klaner eller gjerne lage en turnering hvor vi bare er norske klaner. Der ønsker vi å møte lag som kan stille fra minimum 3 til 8 spillere.

Vi ønsker at spillene skal være fair og i utgangspunktet vil vi kjøre med alle klasser og våpen åpne siden spillet åpner for det men vi kjører overhodet ingen full assault stil. VI får avtale med de vi møter om hvordan man ønsker å spille. Dersom det er ønskelig kan vi og kjøre challenges hvor man banner visse våpen osv. grunnen til at vi ønsker å ha mulighet til å bruke alt er fordi spillet er ment å spille sånn og kunne benytte alle klasser men vi ønsker ikke å møte noen som misbruker dette.

Meld din interesse så ser vi hva vi får til. Vi tar gjerne imot både små og store utfodringer. Det morsomste og mest spennende hadde vært en større turnering med flere lag også.

Ser frem til å få challenges og kan henvise til vår forumside om noen ønsker å legge igjen en utfordring der ellers vil vi også ta det imot her men selve kampene diskuterer vi på forumet vårt eller liknendeSmilefjes glad

Kun seriøs henvendelser tas imot.

http://morituri.friendhood.net/