Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelt u 
Beantwoorden
Member
Berichten: 14
Geregistreerd: ‎06-27-2008
0

Huisregels

Richtlijnen voor de community

Welkom op de Killzone-forums!

Om ervoor te zorgen dat de forums een aangename en boeiende plaats blijven, dienen je posts aan de community-richtlijnen en aan de gebruiksvoorwaarden van Killzone.com te voldoen.

· Respecteer anderen door geen onderwerpen aan te maken of posts te plaatsen die anderen als intimiderend, beledigend of pestgedrag kunnen ervaren. Ook online pesterijen of het opzettelijk kwetsen van anderen door middel van trolling, flaming, het saboteren van onderwerpen, het kraken van quoten, browser bombing of je als iemand anders voordoen, zijn strikt verboden.

· Om het voor iedereen aangenaam te houden, is vloeken en grof taalgebruik op de Killzone-forums niet toegestaan. Dit geldt ook voor pogingen om de automatische taalfilters te omzeilen en het gebruik van beledigende slangwoorden.

· Plaats geen posts met daarin opmerkingen die als discriminerend, ordinair of aanstootgevend kunnen worden gezien, zoals racistische, seksistische, pornografische, godslasterlijke, minachtende, vulgaire, hatelijke of bedreigende content of choquerende afbeeldingen of websites.

· Gebruik de forums niet om cheaters aan de schandpaal te nagelen of om campagnes te beginnen om andere community-leden weg te jagen. Je kunt cheaters via de pagina Probleem melden aangeven en je kunt ons op het forum via de link Ongepast taalgebruik rapporteren aan een moderator, die naast elk bericht op het forum verschijnt, van herrieschoppers op de hoogte brengen.

· Spammen is niet toegestaan, maar zolang het binnen redelijke grenzen blijft, mag je zoveel berichten plaatsen als je wilt. Vermijd het plaatsen van dubbele berichten en het opnieuw creëren van bestaande onderwerpen.

· Post geen kettingbrieven, verzoeken, piramidespelen of advertenties. Als je je eigen website wilt promoten, beperk dit dan tot een discrete link in je eigen forumhandtekening in plaats van specifiek met dat doel onderwerpen te creëren.

· Plaats geen berichten die illegale activiteiten zoals drugsgebruik, piraterij, hacken, etc. ondersteunen.

· Plaats geen berichten die als smadelijk of lasterlijk kunnen worden beschouwd.

· Plaats geen auteursrechterlijk beschermd materiaal op het forum, met uitzondering van materiaal waar SCEE het auteursrecht op heeft. Dat betekent dat je geen artikelen uit boeken, magazines, gamehandleidingen, etc. mag posten, aangezien je daar (net als wij) mee in de problemen kunt komen.

· Deel voor je eigen online veiligheid NOOIT persoonlijke gegevens, zoals het aanmeldings-id van je PSN-account, je achternaam, je adres of je telefoonnummer op de forums met anderen en hou ook andere persoonlijke informatie voor jezelf. SCEE-medewerkers vragen je nooit om het aanmeldings-id van je PSN-account of je wachtwoord.

Onze beheerders verwijderen grote afbeeldingen die erg lang moeten laden of de opzet van de forums verstoren. Om te vermijden dat je mooie afbeeldingen worden verwijderd, moet je ervoor zorgen dat ze aan volgende voorwaarden voldoen:
· Avatars mogen niet groter dan 30 kB (30.000 bytes) zijn.
· Afbeeldingen in je handtekening mogen niet groter dan 75 kB (75.000 bytes) zijn.
· Afbeeldingen in je handtekening of bericht mogen niet meer dan 600 pixels breed zijn.
· Als je toch een afbeelding wilt plaatsen die meer dan 600 pixels breed of erg groot is, kun het beste een link in je bericht zetten.

Deze regels zijn van toepassing op alle afbeeldingen, teksten en links die op de forums van de Killzone-community worden geplaatst.

Jij kunt ons helpen het forum aangenaam te houden door misbruik en spam via de knop Ongepast taalgebruik rapporteren aan een moderator te melden of door een e-mail naar community.admin@scee.net te sturen.

Als je de gedragsregels opzettelijk of per ongeluk overtreedt, wordt je bericht door ons verwijderd of aangepast. Aanhoudend of buitensporig wangedrag kan leiden tot een tijdelijke of een permanente schorsing. En omdat in deze regels niet met alles rekening kan worden houden, behouden we ons ook het recht voor om inhoud te verwijderen of je account zonder waarschuwing te schorsen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit even door te lezen!

Sslust