Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du 
Svar
Member
Indlæg: 51
Registreret: ‎06-24-2008
0

Retningslinjer for netværk

Velkommen til Killzone forums!


For at sikre at vores forums er et sjovt og lærerigt sted at opholde sig, skal du sørge for, at dine indlæg er i overensstemmelse med de følgende retningslinjer for netværk samt eu.playstation.com betingelser for brug.

· Respekter de andre medlemmer af netværket ved ikke at oprette tråde eller indlæg, der truer, mobber eller fornærmer andre mennesker. Onlinechikane som f.eks. trolling, flaming, ødelæggelse af en tråd, citat-hacking, "browser-bombning" og det at udgive sig for en anden bruger er også forbudt.

· Vi ønsker en venlig tone, og brug af bandeord eller vulgært sprog er derfor ikke tilladt på PlayStation -forums. Dette omfatter også forsøg på at snyde sig uden om de automatiske filtre for uacceptabelt sprog samt brugen af slangakronymer, som indeholder bandeord.

· Du må ikke skrive indlæg, der kan opfattes som diskriminerende, grove eller stødende, f.eks. racistisk, sexistisk, pornografisk, profant, vulgært, nedsættende, hadefuldt eller truende indhold og chokerende billeder eller websites.

· Brug ikke forums til at hænge snydere ud eller til at starte kampagner for at få andre netværksmedlemmer smidt ud. Du kan rapportere om spilsnyd på siden Problemrapportering og give os besked om ballademagere ved at bruge linket "Rapporter misbrug til en moderator", som står ved siden af hvert indlæg i forums, når du er logget på.

· Spam og flooding er ikke tilladt, men omfattende forumbrug er fint, så længe du bruger det fornuftigt. Undgå også at oprette dobbelte poster og dobbelte tråde.

· Offentliggør ikke kædebreve, bidragsanmodninger, pyramidespil og reklamer. Hvis du ønsker at reklamere for dit eget website, skal du nøjes med at gøre dette via et diskret link i din forumsignatur i stedet for at oprette nye emner bare for at reklamere for websitet.

· Offentliggør ikke meddelelser, der støtter eller tolererer ulovlige aktiviteter som f.eks. brug af ulovlige stoffer, piratvirksomhed, hacking, illegal distribution af computerprogrammer ("warez" ) osv.

· Offentliggør ikke noget, der kan opfattes som injurierende eller ærekrænkende.

· Offentliggør ikke materiale, der er omfattet af copyright, på forums, med undtagelse af materiale, som SCEE har copyright på. Kort sagt betyder det, at du ikke må bruge materiale fra udgivne bøger, blade, spilguider osv., da det kan give dig (og os) store problemer.

· Med tanke på din egen sikkerhed online bør du ALDRIG opgive personlige oplysninger som f.eks. PSN registrerings-ID, efternavn, postadresse eller telefonnummer i forums, og hold alle andre personfølsomme oplysninger private. SCEE's ansatte vil aldrig spørge efter dit PSN registrerings-ID eller din adgangskode.

Vores moderatorer fjerner tung grafik, der tager lang tid til at indlæse, eller som ødelægger layoutet på forums. Hvis du vil undgå, at dine smukke billeder redigeres væk, skal du sikre dig, at de lever op til følgende krav:


· Avatarer må ikke fylde mere end 30 Kb (30.000 bytes).
· Dit signaturbillede må ikke fylde mere end 75 Kb (75.000 bytes).
· Signatur- eller indlægsbilleder må ikke have en bredde på over 600 pixel.
· Hvis du vil vise et billede, der har en bredde på over 600 pixel eller har en voldsomt stor filstørrelse, så lav et LINK til det i stedet for at lægge det direkte i dit indlæg.

Bemærk, at disse regler gælder for alle billeder, tekst og links, der lægges på PlayStation Community-forums.

Du kan være med til at bibeholde forums som et rart sted ved at rapportere om misbrug og spam ved hjælp af knappen "Rapporter misbrug til en moderator" eller ved at sende en e-mail til community.admin@scee.net.

Hvis du overtræder disse regler, enten med vilje eller utilsigtet, vil vi enten redigere eller slette dit indlæg. Vedvarende eller omfattende brud på reglerne kan resultere i et midlertidigt eller permanent forbud mod at sende indlæg. Da disse regler ikke kan dække enhver situation, forbeholder vi os også retten til at fjerne indhold eller ophæve din konto uden varsel og efter vores skøn.

Tak, fordi du læste reglerne, og god fornøjelse!


PlayStation Community-teamet

Highlighted
Member
Indlæg: 4
Registreret: ‎02-20-2009
0

Sv: Retningslinjer for netværk

Har problemmer med at komme online i spillet får heletiden netværksfejl og så går betaen ned