Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menar du 
Svara
Highlighted
Member
Inlägg: 51
Registrerad: ‎06-24-2008
0

Gemenskapsriktlinjer

[Redigerade]
Välkommen till forumen för Killzone!

Vi vill se till att forumen är trevliga och informativa platser att vistas på och ber dig därför att se till att dina inlägg överensstämmer med följande Gemenskapsriktlinjer och med Användningsvillkoren för eu.playstation.com.

· Visa respekt för andra gemenskapsmedlemmar genom att inte skapa trådar eller posta inlägg som skrämmer, trakasserar eller förolämpar andra. Internettrakasserier i form av webbmobbning (griefing), trollning, skällinlägg, tråddödande, citatförfalskning, användande av skadlig webbläsarkod samt att utge sig för att vara någon annan är också förbjudet.

· Vi vill bevara en trevlig miljö och därför är inte svordomar och vulgärt språk tillåtet på PlayStation-forumen. Det gäller även försök att kringgå automatiska svordomsfilter och användning av slangförkortningar av svordomar.

· Posta inte något som kan upplevas som kränkande, obehagligt eller stötande, såsom rasistiskt, sexistiskt, pornografiskt, profant, vulgärt, nedsättande, eller hotfullt innehåll och "chockerande" bilder eller webbplatser.

· Använd inte forumen till att "hänga ut" fuskare eller till att starta kampanjer för avstängning av andra gemenskapsmedlemmar. Spelfuskare kan rapporteras via vår sida för Klagomålsrapportering och för att meddela oss om bråkmakare på forumen kan du använda länken "Rapportera missbruk till en moderator" som finns bredvid varje inlägg i forumen när du är inloggad.

· Spam-utskick och floodning är inte tillåtet men ett intensiv forumanvändande går bra så länge som det sker på ett förståndigt vis. Undvik dubbelpostning och skapande av identiska trådar.

· Posta inte kedjebrev, inlägg om insamlingar, pyramidspel och reklam. Om du vill skapa intresse för din egen webbplats får du begränsa det till en diskret länk i din forumsignatur i stället för att skapa nya ämnen enbart för att synas.

· Posta inte inlägg som stödjer eller rekommenderar några som helst brottsliga handlingar, såsom droganvändning, piratkopiering, hackningar och spridprogram.

· Posta inte något som kan uppfattas som förtal eller ärekränkning.

· Posta inte upphovsrättsligt skyddat material på Forumet med undantag för material som SCEE äger upphovsrätt till. Det här betyder att du inte får posta delar ur publicerade böcker, tidningar, spelguider o.s.v. eftersom det kan leda till problem för dig (och oss).

· Lämna för din egen säkerhets skull ALDRIG ut personlig information som ditt PSN-inloggnings-ID, efternamn, postadress eller telefonnummer när du är inloggad på Forumen, och håll annan personlig information hemlig. SCEEs kundtjänst kommer aldrig att fråga efter ditt PSN-inloggnings-ID eller lösenord.

Moderatorerna kommer att ta bort stora bilder som tar lång tid att hämta eller stör forumens layout. För att undvika att dina fina bilder redigeras bort måste du se till att alla bilder överensstämmer med följande:

·          Avatarer får inte vara större än 30 Kb (30 000 bytes).
·          Din signaturbild får inte vara större än 75 Kb (75 000 bytes).
·          Signaturen eller postade bilder får inte vara bredare än 600 pixlar.
·          Om du vill posta en bild som är bredare än 600 pixlar eller av större filstorlek ber vi dig att LÄNKA till den i stället för att bädda in den i dina poster.

Observera att dessa regler gäller för alla bilder, texter och länkar som postas på PlayStation-gemenskapsforumen.

Du kan hjälpa oss att hålla forumet trevligt genom att rapportera missbruk och spamutskick med knappen "Rapportera missbruk till en moderator" eller genom att skicka ett e-postmeddelande till community.admin@scee.net.

Om du bryter mot ordningsreglerna, avsiktligen eller av misstag, tar vi antingen bort ditt inlägg eller redigerar det. Ihållande och överdrivet dåligt uppträdande kan leda till att du tillfälligt eller permanent fråntas rätten att posta inlägg. Och eftersom de här reglerna inte kan täcka allt, så förbehåller vi oss också rätten att ta bort vilket innehåll som helst eller att stänga ned ditt konto utan föregående meddelande och efter vårt eget godtycke.

Tack för att du läste det här, och ha det så kul!

Teamet för PlayStation-gemenskapen

Meldingen ble endret av IzzyJ den 03-11-2009 04:21 PM