Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
Svar
Highlighted
Member
Meldinger: 51
Registrert: ‎06-24-2008
0

Community-retningslinjer

Velkommen til Killzone forumet!

For at foraene skal være et hyggelig og informativt sted å være må du sørge for at innleggene dine samsvarer med Community-retningslinjene og bruksvilkårene til eu.playstation.com.

 

· Respekter de andre medlemmene i communityet ved å ikke lage tråder eller innlegg som truer, mobber eller fornærmer andre mennesker. Onlinetrakassering som provokasjon, nedrakking, ødelegging av tråder, sitathacking, tjenestenekt og etterligning er også forbudt.

· Vi ønsker å ha en vennlig atmosfære og det er derfor ikke tillatt å banne eller bruke vulgært språk på PlayStation-foraene, inkludert forsøk på å unngå de automatiske filtrene mot banneord og bruk av slangforkortelser som inneholder banneord.

· Ikke legg ut noe som kan bli sett på som diskriminerende, grovt eller støtende, for eksempel innhold som er rasistisk, kjønnsdiskriminerende, pornografisk, krenkende, vulgært, nedsettende, ondsinnet eller truende. Det er heller ikke tillatt å legge ut grove bilder og nettsteder.

· Ikke bruk foraene til å navngi juksemakere, og ikke start kampanjer for å få andre community-medlemmer kastet ut. Du kan rapportere om spillere som jukser i spill, til vår klagerapport-side, og advare oss mot personer som skaper problemer, ved hjelp av Rapporter misbruk til en moderator -lenken, som dukker opp ved siden av hvert innlegg i foraene når du er pålogget.

· Spamming og oversvømming er ikke tillatt, men det er lov å bruke foraene mye, så lenge du er fornuftig. Unngå også å legge ut den samme beskjeden to ganger.

· Ikke legg ut kjedebrev, salgsforsøk, pyramidespill og reklame. Hvis du ønsker å promotere hjemmesiden din, må du bruke en diskret lenke i forumsignaturen din, i stedet for å lage nye emner bare for å promotere nettstedet.

· Ikke legg ut meldinger som støtter ulovlige aktiviteter, som narkotikabruk, piratkopiering, hacking osv.

· Ikke legg ut noe som kan bli sett på som ærekrenkende.

· Ikke legg ut opphavsrettsbeskyttet materiale på forumet, med unntak av materiale som SCEE har opphavsrett til. I prinsippet betyr dette at innlegg med utdrag fra utgitte bøker, magasiner, spillhåndbøker osv. ikke er tillatt, ettersom det kan skape problemer for deg (og oss).

· For din egen sikkerhet må du ALDRI oppgi personlige opplysninger som innloggings-ID for PSN, etternavn, postadresse eller telefonnummer på foraene, og hold annen personlig identifiserbar informasjon privat. SCEE-ansatte vil aldri spørre deg om innloggings-ID-en eller passordet til PSN.

Moderatorene våre fjerner innhold som det tar lang tid å laste inn, eller som bryter med oppsettet på foraene. For å unngå at de flotte bildene dine blir fjernet, må du sørge for at alle bildene oppfyller følgende krav:


·          Avatarer kan ikke være større enn 30 kB (30 000 byte).
·          Signaturbildet ditt kan ikke være større enn 75 kB (75 000 byte).
·          Signatur- eller innleggsbilder kan ikke være bredere enn 600 piksler.
·          Hvis du ønsker å legge ut et bilde som er bredere enn 600 piksler, eller som har stor filstørrelse, må du lage en LENKE til det i stedet for å ha det med i innlegget ditt.Legg merke til at disse reglene gjelder for alle bilder, tekstfiler og lenker som blir lagt ut på PlayStation Community-foraene.

Du kan bidra til at forumet er et hyggelig sted ved å rapportere misbruk eller spamming ved å bruke Rapporter misbruk til en moderator-knappen, eller ved å sende en e-post til community.admin@scee.net.

Hvis du bryter reglene for god oppførsel med vilje eller ved et uhell, kommer vi til å redigere eller fjerne innlegget. Vedvarende dårlig oppførsel kan føre til at du får en midlertidig eller permanent suspensjon fra å lage innlegg. Og siden disse reglene ikke kan dekke alt, forbeholder vi oss retten til å fjerne innhold eller suspendere kontoen din uten forhåndsvarsel når vi mener det er nødvendig.

Takk for at du leste dette, og ha det gøy!


PlayStations community-team